Wie ben ik – Introduce

Yvonne Hageman Flowings Yoga

 

2019 wordt voor mij een bijzonder begin. Een begin van anders wonen en leven. Mijn huis verkocht en een camper gekocht. In 2018 voor een paar maanden in Portugal geweest om het “gipsy”leven te gaan ontdekken en ervaren. Voor mij betekent dat werken als workawayer op allerlei gebieden (permacultuur, sustainable living en meewerken aan alles wat daarbij komt kijken). Daarnaast zoveel mogelijk netwerken en aansluiten bij yogaretreats.

Ik heb gemerkt dat er gipsy bloed in mij zit. Het past bij mij en ik word er heel blij van. Ik hou van reizen en van onderweg zijn. En steeds meer over mezelf, het land waar ik dan ben en de mensen die ik dan ontmoet te leren. Yoga, meditatie en bewustwording is een rode draad en neem ik elke dag mee. Als je mij wilt volgen, ik post af en toe op facebook en instagram.

 

2019 will be a special begin for me. A start of alternative way of living and working. My house is sold and a campervan will be my home. In 2018 i had a several months the opportunity to explore the gipsy life. And for me it was the key for my longing. And I am very good in the gipsy life ;-). My longing to connect with other people for sustainable living. I am still at the beginning but very motivated to learn. I have experience as a workawayer and i am a yogateacher for already 10 years now. If you want to follow me, see my posts on facebook and insta.