Nieuwsbrief flowings winter 2017

 

Nieuwsbrief Flowings winter 2017

Bestaan is een feit, leven is een kunst                                                                                                                                                                            Sri Ravi Shankar

Na een afwezigheid van 2 1/2 maand naar het verre oosten weer terug op nederlandse bodem! De reis was fantastisch, mooi, spiritueel, confronterend en hartverwarmend!  Nu ik terug ben komt het steeds in me op. Ik heb gewoon een ander hoofd! De reis heeft mijn blik verruimd, mij meer rust en bewustwording gegeven. Eerst engelse les gegeven bij buddhistische monniken in een tempel (zie hierboven gedeelte van mijn klasje), zelf een vipassana retreat ondergaan in Mae hong son (thailand) en ontspannen aan een bounty-eiland in Thailand! Kortom, missie geslaagd!

Sinds ik terug ben en sinds een week weer in mijn eigen huisje word ik weer gebeld. Voor een massage, voor nieuwe yogalessen, dus wederom : het stroomt! De naam flowings  past op dit moment. Heerlijk!

______________________________________________________________________

Uitbreiding op yoga-gebied

Ik ga lesgeven in het spuithuis in Krommeniedijk! In een hele fijne ruimte aan het water dichtbij de natuur.

De wekelijkse yogalessen zijn op woensdag van 10.00 – 11.00 uur.

De eerste les begint op 1 maart! De eerste (proef)les is gratis, daarna lesblokken (10 lessen).

Na afloop gelegenheid voor een (gratis!) kopje koffie of thee!

______________________________________________________________________

Rebalancing massage

Door mijn reis en door meer bewustwording over het gebruik van de adem in de massage pas ik meer rebalancing technieken toe in mijn massage. Als de gemasseerde meer met zijn aandacht aanwezig is bij de adem, diep ademt naar zijn/haar buik, kan er meer worden ontspannen/losgelaten. In deze massage wordt gebruik gemaakt van pulsen. Het pulsen is het schudden/wiegen van het lichaam. Eigenlijk het schudden van het water in jou. Door het schudden  komt er meer ontspanning. Het pulsen luistert heel nauw. Ieder mens heeft zijn eigen puls. Het is net het zoeken naar de juiste radio-golf. Als je bij de juiste frequentie bent aangekomen zijn de masseur en gemasseerde in afstemming en ook bewust. Het is een prachtig proces. En wees welkom!

_______________________________________________________________________

De 1e was een succes ;-). Zin om weer aan de slag te gaan met de 2e!

  Biologische Chakra Yoga-Happening!

 

Wat?  Een heerlijke ontspannen yoga-workshop waarbij de chakra’s centraal staan. Chakra’s zijn energiestromen in ons lichaam. Zij bepalen voor een groot deel onze gevoelens en ons welbevinden.          Ontdek hoe je met je  chakra’s kunt werken aan je gezondheid, harmonie en geluk. Veilige, effectieve technieken en oefeningen voor het reguleren van je energiestromen met yoga, meditaties, muziek, visualisaties en kleuren.

Na deze workshop gaan we naar het Visserspad in Krommenie voor een heerlijke vegetarische lunch met biologische produkten.

Waar? Nog te bepalen yoga-studio (volgt) met aansluitend vegetarische lunch bij Robert de Boer/biologische produkten op het Visserspad 1a in Krommenie.

Wanneer?                   8 april 2017. We beginnen om 10.00 uur en eindigen zo rond 13.00-13.30 uur.

Kosten?                      35 euro p.p.

Je kunt je aanmelden bij Yvonne Hageman, yvonne.flowings@gmail.com of 06 53148443.

Namaste,

Yvonne.