Food for chakra’s

 

Omdat ik chakra’s zo ongelofelijk boeiend vindt (al vanaf mijn 18e ongeveer) en er talloze boeken over heb verzameld merk ik weer dat ik het zo leuk vind om erover te delen. En hoe kun je dat nou beter doen in de vorm van het aanbieden van een workshop?

Chakra’s vormen zo’n  essentieel onderdeel van jouw energielichaam. De soepelheid waarmee de chakra’s functioneren, bepaalt hoe comfortabel je je voelt in jouw lichaam, hoe jouw relaties verlopen en hoe het met jouw rust in lichaam en geest is gesteld. Alles ligt erin opgeslagen, hoe bijzonder is dat ;-).  Door regelmatig op deze chakra’s te mediteren en yoga-oefeningen te doen voor een betreffende chakra helpt dit jou om ze zo zuiver, open en operationeel mogelijk te houden. Zo kun je jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid verbeteren. Het is een eenvoudige, krachtige manier om innerlijke rust te ontwikkelen en jouw leven in balans te brengen.

Elke workshop zal 2 uur in beslag brengen. Je kunt je voor elke afzonderlijke workshop opgeven. Een hele reeks (7 x) is goedkoper. Elke workshop maak ik een altaar met etherische olien, kristallen, stenen, wierook en voeding en kleur.

Het wordt een fijne workshop met fijne, zachte yoga-oefeningen en stretches en meditaties betreffende een bepaald chakra. Je gaat soepel, relaxed, met liefde voor jezelf en een vleugje kennis naar huis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *